снимки от Велико Търново
сн.: Венцислав Йорданов

Любомир Панайотов и завладяващите му снимки от Велико Търново и други места

Вероятно много от вас неведнъж са се наслаждавали на изгрева над крепостта Царевец, любували са се на старата столица и на други чудни места в България през обектива на младия фотограф Любомир Панайотов. За кратко време, без да има специална подготовка по фотография, той печели многобройни почитатели със своите снимки от Велико Търново.

Ето как сам се представя Любомир:

„Роден съм в град Горна Оряховица, но от 2008 г. живея в град Велико Търново. Страстта ми към фотографията се отключи при раждането на моя син Мартин. Със закупуването на първия dslr фотоапарат усещането да посрещнеш изгрева, винаги надделява, много често се будя преди алармата. Любимото ми място е пред крепостта Царевец. Дори и да не се получат снимките, когато видиш слънцето да изгрява над патриаршията, денят ти е започнал добре и се предполага, че така и ще завърши.“

Стремежът му да „запечата“ красотата на старата столица Велико Търново постепенно прераства в по-задълбочен интерес към фотографското изкуство. Следват сезонни пейзажи и портретни снимки, в които Любомир Панайотов доразвива таланта си.

Разгледайте негови снимки от Велико Търново и други места в България на Фейсбук страницата му тук.

fb-share-icon20
Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*