улици
сн.: Община В.Търново

Ремонтират уличната мрежа в няколко населени места на община Велико Търново

С близо 30 хил.лв. ремонтираха улични участъци в Самоводене, нов площад в Габровци

Продължават ремонтните дейности по уличната мрежа в населени места от общината, информират от общинската администрация. В село Самоводене са положени 1000 кв. м нов асфалт в участъци от улици „Гео Милев“, „Поп Харитон“ и от други отсечки. Вложените средства са в размер на около 30 000 лв., отпуснати по Програма „Местни инициативи“.

В село Габровци е ремонтиран площадът, който беше частично нарушен от наводненията през 2014 г. Поставената нова настилка в центъра на селото е 140 кв.м. Предстои реконструкция и на местен водосток.

Текущ ремонт на улици се извършва и в село Шемшево. Предстоят дейности и по пътната инфраструктура в населените места край Килифарево и край Прохода на Републиката.

Наскоро в Килифарево цялостно бе преасфалтирана улица „Васил Левски“, заедно с кръстовището с ул. „М. Яламов“. Възстановени бяха нарушените пътни настилки на мостовете над р. Белица – към с. Плаково, и към стадиона в градчето. В Дебелец бяха положени над 600 квадратни метра нов асфалт по компрометирани участъци от пътната мрежа.

***

Последвайте „Царевец вести“ във „Фейсбук“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*