Как се търси нов съпруг читалище Надежда Велико Търново

Пазарджишкият театър гостува в старата столица с комедията „Как се търси нов съпруг“

Комедийният спектакъл „Как се търси нов съпруг“ ще бъде представен на сцената на читалище „Надежда“ във Велико Търново на 22 октомври (четвъртък)

Комедията на известния хърватски писател и драматург Миро Гавран ще запознае публиката с трудния избор на съпруг на вдовицата Зденка Смочилович. Тя трябва да прецени предимствата на колоритна група кандидати: артистичен пияница, изискан дипломат, симпатичен спортист, глупов селяндур и доктор по пластична хирургия с връзки в английския кралски двор. Решението, до което стига госпожа Зденка, изненадва самата нея.

В представлението участват Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев, режисьор е Александър Илинденов, а сценографията и костюмите са дело на Петьо Начев. Началният час е 19.00 ч.

Билетите са на цени от 12 лв., 14 лв. и 16 лв. Те могат да бъдат закупени от билетния център на ул. “Асен Златаров” № 5 (срещу бариерата на служебния паркинг на театъра). За повече информация: 0886770511, 0894407595.

Същата вечер представление във Велико Търново ще изнесе и кърджалийският театър – Велико Търново: Елен Колева и кърджалийският театър представят „Перфектната сватба“.

fb-share-icon20
Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*