Елен Колева Перфектната сватба Велико Търново

Велико Търново: Елен Колева и кърджалийският театър представят „Перфектната сватба“

Невероятни недоразумения забъркват на търновска сцена Елен Колева и талантите от Театрално-музикален център – Кърджали в комедията „Перфектната сватба“

Екипът на кърджалийския театър ще представи във Велико Търново любопитна комедийна история. Актьорите Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев, Анна Петрова, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Адриана Кънчева ще излязат на търновска сцена на 22 октомври /четвъртък/ от 19 ч., за да пресъздадат поредица от недоразумения. Спектакълът ще бъде в голяма зала на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“.

„Перфектната сватба“ от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, която разказва историята на двама приятели. В сюжета се забъркват още няколко истории – на две красиви момичета, които си сменят ролите в името на любовта, на една ексцентрична булка, която си търси мястото в този така объркан живот, и на една майка, която все не може да ожени своята дъщеря. „Перфектната сватба“ се превръща в комично пътуване към откриване на истинските чувства, истинските приятели и истинската любов.

Спектакълът е определен като една от най-добрите комедии, които са се появявали по българските сцени. В творческия екип участват режисьорът Владлен Александров, музиката е на Евгени Господинов, сценографията на Иван Карев, а костюмите на Весела Статкова. Билети за „Перфектната сватба“ се продават на касата на МДТ „Константин Кисимов“.

На 28 и 29 октомври великотърновският театър ще върне визитата в Кърджали и Хасково. Съставът ще гостува с оперетата „Прилепът“ на Йохан Щраус-син, а неин режисьор е Гълъб Бочуков, директор на Театрално-музикалния център в Кърджали.

Елен Колева Перфектната сватба

 

fb-share-icon20
Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*