дни на кариерата
Pixabay

„Национални дни на кариерата“ среща водещи работодатели с безработни младежи в Свищов и Велико Търново

Най-мащабният кариерен форум у нас ще се проведе в седем града, сред които са Свищов и Велико Търново

„Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ ще срещне представители от 30 водещи компании със студенти и младежи, които търсят професионална реализация в различни браншове.

Форумът очаква посетители в Свищов на 27 март в Стопанска академия „Д.А.Ценов“ от 10 до 15 ч. Във Велико Търново ще гостува на 29 март, в Пети корпус на Великотърновски университет „Св.св.Кирил и Методий“, за времето от 10 до 15 ч.

Младежите, търсещи работа, ще имат възможност да научат повече за предлаганите свободни позиции от български и международни фирми. Офертите за работа са както за наемане на трудов договор, така и за стаж.

В специален кът, наречен CV клиника, ще се разяснява как се подготвят документи за кандидатстване за работа и как да се представим блестящо на интервю за желаната позиция. Освен това младите хора ще получат индивидуални консултации от специалисти по кариерно развитие. Консултантите ще дават съвети за успешно намиране на работа и изграждане на кариера, а за по-амбициозните е подготвена лекция на тема „Как да изградим своя персонален бранд“.

Форумът „Национални дни на кариерата” се осъществява за 16-а година. Негов организатор е българската компания за HR услуги JobTiger. Входът за кариерното събитие е свободен.

fb-share-icon20
Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*