бъдещи родители
сн.: Pixabay

Ден на отворени врати за бъдещи родители

Ден на отворените врати за бъдещи родители организира МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД във Велико Търново.

На 30 май (вторник) от 12:00 до 13:00 часа желаещите ще могат да се запознаят с условията в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение.

По възможност ще се посетят: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.

За да получите възможност да разгледате двете отделения и да зададете въпросите си към специалистите, които работят там, е необходима предварителна регистрация. Това става с изпращането на лично съобщение на страницата на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” във Facebook. В съобщението трябва да се посочи име (на бъдещата майка и евентуален придружител) и телефон за обратна връзка. Ако сте се записали, но ще бъдете възпрепятствани да присъствате, уведомете за това своевременно по същия ред. Така ще се даде възможност на други желаещи да се включат, тъй като броят на допуснатите е ограничен до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.

Тези, които не успеят да се запишат сега, ще могат да посетят Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение при някоя от следващите подобни инициативи, които са традиционни за МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”.

Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*