дарение мебели
сн.: Община Елена, архив

Полицията в Елена получи мебели като дарение от Германия

Дарение от мебели за новата сграда на Районното управление на МВР в Елена пристигнаха от град Майнц, Германия

Над 230 броя мебели за нуждите на полицейското управление в град Елена пристигнаха от германския гард Майнц. Те са дарение от тамошното полицейско управление благодарение на съдействието на почетния консул на Република България в провинция Хесен – ФР Германия Инго-Ендрик Ланкау, информират от Община Елена.

Миналата есен почетният консул посети град Елена и се срещна с кмета инж. Дилян Млъзев. Гостът посети Районната противопожарна служба и Районното полицейско управление в града и пое ангажимент за доставка на запазени мебели за сградата. По това време вече се извършваше ремонт на бившата детска градина в Елена, която Общината предостави на полицията с договор за дарение.

Към момента полицейското управление се помещава в бившия конак в града, строен преди повече от век. В най-скоро време се очаква то да бъде преместено в новата сграда.

Tweet 20

1 Comment Posted

  1. И да вземе това районно да си върши работата. В Златарица почти всяка седмица т.нар. Стивито прави „празници“ с жива музика до сутринта. Толкова силно, че никой не може да спи, а и през деня, следобедите, когато си иска. И като извикахме патрул от Елена, отговорът беше, Ми, веселят си се хората, какво да правим. Така че уважаемо районно, мебелите няма да помогнат на плитките гънки на служителите ви. Жалко, че им давате и нова сграда, а закрихте болницата. Старчески дом на втори етаж без асансьор! и без възможност старите хора да излязат навън. Хайде стига снимахте кмета. Свършете нещо.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*