дамско рали Павликени
сн.: Владимир Пенчев

13 дами се включиха в тазгодишното „Дамско рали – Павликени“

За втора година се проведе дамско рали в Павликени по повод Международния ден на жената. Участничките показаха майсторски умения зад волана, а най-добрите си тръгнаха с награди

13 жени участваха във второто издание на „Дамско рали – Павликени“, което се състоя на 10 март на паркинга на голям местен супермаркет. Кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов беше специален гост.

Състезанието премина в три етапа: слалом, майсторско шофиране и скоростна отсечка, и в класове до 1600 куб. см и над 1600 куб. см.

Победителките

В клас до 1600 куб.см на първо място се класира Натали Събчева от град Горна Оряховица с автомобил „Фолксваген Поло крос“. Нейното общо време от трите етапа е 2:05:10. Второто място зае Росица Тодорова от с. Долна Липница с „Опел Корса“ за време 2:20:54. На трета позиция се класира Илина Монева от Бургас с автомобил „Ситроен Саксо“ и резултат 2:44:65.

В клас над 1600 куб. см първа стана Кристина Петкова от Г. Оряховица с автомобил „Фолксваген Поло крос“, общо време – 2:05:10. Втора е Цветелина Пеева от с. Първомайци с автомобил „Фолксваген Голф“, която завърши за 2:10:59. Трето място зае Десита Миланов от Павликени с автомобил „Мерцедес С-класа“ и с време 2:15:05.

Победителките получиха грамота, купа, предметни и парични награди, като за тези на първо място имаше и ваучер за гориво. Всяка участничка получи грамота за участие и роза. Наградите са осигурени от Община Павликени, супермаркети „Абсолют+” и бензиностанция „Химойл”.

снимки: Владимир Пенчев

fb-share-icon20
Tweet 20

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*